De beste memes van Real Madrid Champion of Champions

De Real Madrid won in Cardiff de Twaalfde . En hij heeft het ook gedaan tegen een van de meest rotsachtige rivalen in het kampioenschap, Buffon's Juventus. Een rotsachtig team, dat sommigen een muur noemden, dat vandaag drie doelpunten kreeg tegen die van Zidane, wiens team de nieuwe Champions Champions is.

Real Madrid wilde de Twaalfde aan het record toevoegen, al viel het in de eerste minuten een beetje in slaap. Juventus slaagde erin de blanken tegen te houden en bracht veel gevaar in de domeinen van een Keylor Navas die meermaals schitterde.

Dat is toen Cristiano Ronaldo verscheen . Opening voor de band waar Carvajal aankwam, en de kant die het teruggeeft, zodat de Portugezen het kunnen plaatsen waar Buffon niet kon komen. Maar zes minuten later scoorde Mandzukic een van de doelpunten van het kampioenschap. Controle met de borst en rug, een Chileense helft wordt eruit gehaald om Navas hierboven te overwinnen.

Met de gelijke stand werd de rust bereikt, wat een tweede helft van een hartaanval voorspelde. Degene die wist hoe hij de toetsen moest spelen, was Zidane. Casemiro ongelijk de ontmoeting met een afstandsschot. De bal raakte een tegenstander en ging vastgelijmd aan de spanning van de paal, waar Buffon niet bij kon.

En net toen Juventus zich het meest strekte om te binden, zou de laatste druppel komen. Modric's fantastische zet die de onderste regel bereikte, en zijn voorzet op de eerste paal werd door Cristiano Ronaldo gebruikt om de 1-3 in Cardiff te zetten. Delirium op de tribunes waar de fans van Real Madrid waren.

In het laatste stuk, en met Juventus inferieur na de uitzetting van Cuadrado, zou Asensio met het vierde doelpunt certificeren dat Real Madrid kampioen van de Champions League is.

We bespreken de beste memes van Real Madrid kampioen der kampioenen .

Taunts richting Barcelona

Memes Real Madrid Champions League-kampioen

Voor de wedstrijd vonden we verschillende memes die Barcelona bespotten.

Niet Cadiz, Cardiff

En er is altijd een grap met het Engels van Sergio Ramos.

De dag dat Isco begon en Real Madrid kampioen van kampioenen

Velen verwachtten dat Gareth Bale de starter zou zijn, maar uiteindelijk begon Isco met een geweldige wedstrijd. Hij kreeg zelfs een staande ovatie.

Mandzukic's Chileen vs Cristiano Ronaldo mislukte Chileen

Het doelpunt van de Chileen Mandzukic kreeg de reactie van Cristiano Ronaldo, maar de Portugees vond geen deur.

Casemiro zonder geel

Casemiro hield stand zonder gele kaart, ondanks het feit dat er veel waren tijdens de wedstrijd.

Blij en boos

Real Madrid won

Maar James speelde pic.twitter.com/Xf44TYMF3f niet

- Guilliam Vilasco (@GuiliamVilasco) 3 juni 2017

Colombiaanse fans van Real Madrid hadden die bitterzoete mix. Blij met de overwinning maar boos dat James niet speelde.

Respect voor Buffon

Real Madrid is gewoon kampioen, maar geef deze man alsjeblieft iets ðŸ '”pic.twitter.com/ZC0KM8a20v